11/11 2009

Tränig för annie imorse.
I början i traven så var han väldigt fin. Sänkte sig och man fick lite känslan av att han drog framåt. Det är kanske inte den känslan man vill ha men på honom vill man det eftersom han gärna höjer nacken och sänker ryggen. När han då kommer i en lägre form och tar stöd där framme så kommer ryggen upp mycket bättre. Så då får han gärna gå och "dra" sålänge han gör det neråt framåt och tar stöd så att vi sedan kan jobba upp det.
Sen vart det lite svårt. Han böjade spänna sig och glappet kom och då går han och "kniper" lite. Han gick inte fram ordentligt men däremot flyttade han sig ganska bra sidvärds.
I galoppen blev han väldigt bra i höger. Vi övade mest på att jag skulle rida i galoppen och inte luta mig framåt och släppa allt. Sen övad evi även lite på förvänd galopp. Jag har väldigt lätt för att börja spänna mig och sluta rida i den förvända så idag skulle jag bara fortsätta rida. Jag kännde faktiskt att jag hade kontroll över galoppen och kunde öka och minska och ändå behålla flytet som jag ahr väldigt lätt för att tappa.
Vänstergaloppen är svårare så vi tar det för vad det är. men det känndes ändå helt okej där trots allt. Där är det ännu lit esvårare att hitta flytet tycker jag och då börjar jag rida dåligt.

Nu är det iaf bokat att tandläkaren kommer på måndag morgon. Känns skönt att äntligen få ordning på allt det där!
Sen blir det träning för Anna Blomgren både lördag och söndag! Ska bli väldigt roligt men samtidigt lite nervöst :P Jag har ju aldrig ridit för någon så utanför ridskolan. Men det blir nog bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0