13/11 2009

Gick inte nå bra alls idag.. men det var ju faktiskt fredagen den trettonde ;)
Iaf, först red annie och sen fick jag rida. I början var han framåt men sen plötsligt dog han och allt försvann. känndes som att det inte riktigt spelade någon roll vad jag gjorde, det gick ändå inte.
Jag vet egentligen inte vad det var som hände, men dåligt vart det iaf, framförallt till vänster. Men det klart att det int eär så lätt för plutten när jag iprncip hänger till höger.. när man sitter så mkt på högersidan att man knappt når ner till stigbygeln, då är det definitivt dags att göra något åt det hela! Jag måste verkligen bli mer liksidig själv och stärka vänstersidan.

Egentligen gick det nog bättre än igår. Men idag tappade jag nog mer tålamodet än vad jag gjorde igår. Jag vet inte varför det inte känndes bättre idag även fast jag vet att det var bättre. men men.
Det kan ju faktiskt int egå bra jämt! och som annie sa igår: tänk nu på hur länge du har haft honom och kom ihåg hur mycket som faktiskt har hänt med er.

Det kan inte gå bra jämt, så enkelt är det bara. Det är bara jag som måste inse det och lära mig ta lite motgångar. Bra och dåliga perioder, man kan inte gör amer än man klarar av. Dags att få in det här, annars kommer vi aldrig komma någonstans!
Utan motgångar kommer inga framgångar
Så sant som det är sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0