29/10 2009 Gömmargården

Idag var det ju då tävling på Gömmargården.
På framridningen var dandy ganska fin. Han gick fram bra och jag kunndeställa både till höger och vänster. Det var faktiskt lättare att ställa till vänster idag. Jag har mycket lättare att ställa till höger eftersom jag har så svart att rida med höger som ytter.

Själva programmet gick helt okej. Mycket bättre än förra gången men det är ändå små skitsaker som brister. Delvis beror det ju på att vi inte känner varandra till fullo och sen beror mycket på brister hos mig.
Det blev en miss i första diagonalen där det bara är arbetstrav. Han blev stark och ville iväg i mellantrav. Jag höll in honom så gott jag kunnde.
Sen gjorde vi samma fel som på programträningen i serpentinen. När man ska fram i trav igen efter första övergången så vill han inte komma igång. Då börjar jag klämma och då har han ännu mindre lust ;) men den här gången kom vi faktiskt igång igen efter halva mittenbågen ( förra gången kom vi igång efter andra skritten :P ).
I övrigt är jag nöjd med programmet.
Totalt blev det 65,55% och en femteplacering. Alla klasser och kategorier var ju ihopslagna så det var allt från b-ponnyer till häst och Lc till Msv.
Så vi var faktiskt totalt bästa ponnyekipaget också.

Imorgon ska jag rida för annie. förhoppningsvis behöver vi inte jobba honom så jättehårt.
Sen är det knoppning och fixning som gälelr inför lördagen.
Är ganska taggad faktiskt! Ska bli riktigt roligt! :)

tänkte faktiskt försöka ladda upp lite bilder från idag också. Vi får se om jag orkar. Annars blir det en bildbomd efter helgen ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0