26/4 2010

Träning för Annie idag dårå och Dandy var jättefin!
Red i ridhuset eftersom det blåste så mycket. det bådade knappast gott när det dessutom var nyharvat. Dandy brukar bli så himla seg när det är nyharvat eftersom det är väldigt tungt då. Men inte idag inte!
Skritten som alltid brukar vara lite seg och ganska dålig var faktiskt helt okej redan från början.
Började trava sen och han var väldigt alert och lyssnade superbra på mina hjälper. Red lite små volter och tränade att han skulle vända utan att börja bromsa så då fick jag istället driva på så att han bibehöll bjudningen hela vägen runt.
Gjorde även väldigt mycket halter från trav och direkt igång igen.
Hann inte rida särskilt länge för annie eftersom hon var tvungen att åka men då red jag själv en stund efteråt. Red en del i galopp och gjorde mängder med tempoväxlingar. gjorde även några 10m-volter och serpentiner som ingår i programmen vi ska tävla i helgen.
Travade lite på slutet och red lite skänkelvikningar och några ökningar. Ökningarna har vi inte riktigt fått till på sista tiden, men idag var dom klockrena på slutet! Han tog verkligen i och gjorde det dessutom hela vägen!
Travade av honom sen och han sänkte sig riktigt ordentligt!

Åh är verkligen jätenöjd med hur fin min lilla Dandy var idag! Travade på utan att bli på tok för hastig och tog verkligen i! Det klart det uppstår nya problem hela tiden, men vi har kommit långt med de prolem vi hade tidigare! Det märks verkligen att tömkörningen har gett resultat för ridningen. Han är mycket mer uppmärksam och väntar hela tiden på nästa signal. Dessutom har han mycket mer respekt för mig inne i stallet! Han går inte bara dithan själv känner för längre, utan väntar och lyssnar på vad jag säger åt honm att göra!
Superkul när det verkligen märks att den tid man lägger ner på saker och ting ger resultat!

Imorgon ska jag rida ut med Jennifer. Eller ja, vi håller oss runt galoppbanan i trav ;)


Finaste Dandy <3
Pellen skulle ha fotat idag men det blev aldrig så. Men några bilder lyckades hon få men ja har inte hunnit ladda ur dom ur kameran än ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0