14/8 2010

Dålig uppdatering.se var det här ja..
Jag har ju faktiskt tillbringat helgen med Jennifer, Annelie, Hannah, Pellen, Fritte, Penny och Lisen i Vansbro och kikat på ponny-SM! Otroligt roligt och väääääldigt inspirerande att se! En riktig tumme upp till Marina Mattsson för att hon, trots sin längd, sitter så fantastiskt fint! Helt galet! En giant tumme ner till "sprätt" för att hon är så fruktnasvärt otrevlig! haha!

Dandy har iaf vilat i helgen och mamma har prommenerat med honom. Imorgon ska jag börja rida honom lite smått igen. Sen är det faktiskt bara två veckor kvar tills det är planerat att vi ska åka till Sandö. Är ju anmäld till både La:1(2?) och La:p1, men jag tror att jag ska stryka mig från den första för att få lite mer energi i P1:an. Men vi får se helt enkelt ;)

Dessutom måste jag bara berätta om mitt och Annelies fantastiskt roliga skämt.. det fanns en liten ridsportbutik på plats på anläggningen och jag ville väldigt gärna ha ett schabrak som jag kikat ut. Dock hade jag inte tillräckligt med pengar för att kunna köpa det. Pellen och dom var bara där idag, så igår smsade Pellen och sa att hon tyckte Lisen var konstig som undrade om det var något inträde under SM. Då kom vi på den briljanta idén att vi skulle lura i dom att det kostade 100 kr per person, + 25 kr per person som satt i bilen! Så dom hade först fått åka till Ica och ta ut pengar, men där kunde man bara ta ut 500 så då fick dom åka vidare till en bankomat och ta ut mer pengar! Jag ägnade gårkvällen åt att sitta och skriva inträdes biljetter och parkeringsbiljetter.. ;)
Behöver jag säga att alla tyckte det var väldigt kul när dom kom fram och insåg att dom hade blivit lurade?! Och det roligaste av allt var just att vi sa att dom säkert hade åkt runt lite småstressade och tagit ut pengar! Haha hade vi rätt eller?! :D

Kommer kanske lite bilder här sen, annars länkar ja ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0