18/8 2010

Jag hann aldrig skriva något igår då jag kom hem sent från stallet eftersom jag jobbade ;) och med tanke på att jag skulle upp och jobba på Hogsta idag så var det bara hoppa i säng på en gång :)
Dandy känndes iaf väldigt fin igår! Jag red ca 35 minuter i ridhuset. I början var han inte så rolig, gick och drog i bettet och segade sig, men när han väl kom igång blev han kanonfin! Red mest lösgörande co htränade lite på öppnorna. Dom börjar bli rättså bra nu! slutorna har vi inte riktigt fått tag om, men till vänstar börjar det funka lite iaf!
Vi har ju kommit lite "efter", med tanke på att han var skadad större delen av våren. Målet var att vi skulle ha kvalat nationellt redan under sommaren, men eftersom hela vinterns träning gick bort och jag bara hann göra 4 starter (varav 1 i La:p1) innan sommaren så har vi ju förståss inte hunnit kvala. Men jag hoppas verkligen att vi är pågång nu och kan kvala nu under hösten så vi får rida nationellt i vår!

Idag skulle jag ha tränat för annie, men eftersom jag jobbade och hon skulle hämta Liam så skulle vi inte hinna med det. Så då löste vi det så att hon red på honom idag! Jag ville ju att hon skulle göra det ganska snart, så då passade det perfekt att hon kunde göra det idag. Dock har jag inte pratat med henne än så jag vet inte hur det har gått.
Annie har ju ridit mycket på Dandy, framförallt för att kunna hjälpa mig på bästa sätt! genom att hon sitter på honom med jämna mellanrum så vet hon ju lite mer hur det känns när det ser ut på ett visst sätt. Och nu tycker jag att det har blivit en helt annan häst än vad det var i våras, så då är det ju bra att hon kan känna på honom så fort som möjligt! :)


Kommentarer
Postat av: erica

tihii jag såg när annie red på Damyps idag och han va finfin som alltid! Väääärsta megaökningen gjorde han också :D

2010-08-18 @ 20:17:43
Postat av: Ryttare som bara rider regional men undrar

"Men jag hoppas verkligen att vi är pågång nu och kan kvala nu under hösten så vi får rida nationellt i vår!"



Angående någon rad i inlägget.

Är det så att om man kvalar i år så behåller man det till nästa år så man slipper kvala då också? :)



2010-08-18 @ 20:48:29
Postat av: Karro Grape

erica: haha ja ALLA som hade sett honom idag sa att den hade varit helt fantastisk! han kan när han vill (eller måste.. :P) Haha ankan beskrev den som att han flög i luften och inte ens nuddade marken :P



Ryttare som...: Det stämmer bra det! Kvalar du nationellt under det här året så behåller du dina kval till nästa år, men skulle du under nästa år inte rida på minst 62% i lägst La:p1 så måste du kvala om :)

2010-08-18 @ 22:49:29
URL: http://karrodandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0