24/8 2010

Dandy var inte alls varm i benen idag, så jag red en liten stund för annie. Hon tyckte inte alls att han såg konstig ut och han känndes inte konstig.
Joggade honom bara lite och jobbade med att få honom att bjuda själv. Tillslut så bjöd han rätt bra, så då avslutade jag och gick ut i skogen.
Dock var vädret väldigt varierande när jag red (vi var i paddocken).. ena sekunden var det strålande sol och galet varmt, nästa sekund spöregnade det! Men det är rätt bra när det regnar på lillen. Han blir så frustrerad av regnet att han glömmer bort att gå och bromsa typ. Lite svårt att förklara, men ni kanske fattar :P
Sen testade vi även att släppa ihop Dandy i hagen med Iffe och Piffe. Iffe har han ju gått med förut, men Piffe kom ju idag. Men det funkade iaf väldigt bra! Dock ser ju Dandy väääldigt tömtig ut mellan dom jättarna.. Haha Dandy med sina 146 sm jäntemot Iffe och Piffe som båda är 170+.. Men det ser iaf lite gulligt ut :)

Imorgon rider Annie Dandy eftersom jag slutar skolan så sent! Verkligen så skönt att hon kan rida honom när jag inte kan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0