21/12 2010

Är helt slut. Orkar inte skriva så mycket.
Dampet blev vaccinerad idag och Kristin var supergullig och broddade honom! Tack! Så nu är han fit for hogsta!
Men han fick vila helt idag. Vi tog bara en promenad i ridhuset i 40 minuter.
Jobbade hela kvällen sen. Hade tänkt komma hem tidigt och tvätta de sista grejerna och börja med lädret, men så blev det ju inte eftersom jag blev tvungen att jobba... Kul att jobba när man inte kan nyttja det.
Kommer nog missa min ridning imorgon eftersom Dampet måste klippas. Hade tänkt klippa honom idag men det gick inte eftersom jag började jobba redan 17.30. Så då MÅSTE jag helt enkelt göra det imorgon.
Dessutom måste jag och mami åka runt halva Sverige och handla till Dandy. Mina borstar kommer ju inte hinna torka om jag virkontvättar dom nu, så då får man köpa nytt! Sen behöver jag en longerlina och lite annat smått och gott till flytten. Allt som går att tvätta tvättas ju såklart, men det som inte går att tvätta finns det inte så många andra alternativ än att köpa nytt. Men det är ju bra, för då har jag redan grejer till när vi åker dit nästa gång :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

ska dandy flytta till hogsta ?

isåfall varför ?

2010-12-22 @ 08:03:16
Postat av: Cappelli

Det låter inte riktigt klokt att klippa ponnyn när det minus 20!!! Vansinnigt!



Varför måste du köpa allt nytt?

Har ni nå sjukdommar igen på v-by?



Å en longerlina, om du nu kommer kunna longeranpå hogsta (tveksamt, eftersom man inte får longera i ridhuset) kan du väl låna av Emma.

2010-12-22 @ 08:31:31
Postat av: Karro Grape

Sandra: japp Dandy ska flytta till Hogsta, men bara över jul eftersom jag jobbar där :)



Cappelli: ponnyn är extremt långhårig och svettas väldigt mycket när han rids, så därför måste han klippas! Dessutom står han med två tjocka täcken på så frysa lär han inte göra!!

Ja, vi har haft ringorm på vällingby så därför måste allt tvttas väldigt noga.

Att jag inte kommer kunna longera har jag redan räknat med, men det vore ju trevligt att kunna gå ut och gå med hästen i skogen ett par gånger i veckan eftersom han gillar det. Och då är longerlina och kedja mycket välbehövligt. Det klart att jag kan låa sånt där, men det känns på sätt och vis bättre att ha eget.

2010-12-22 @ 19:34:43
URL: http://karrodandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0