4/12 2010

Eftersom jag har jobbat på Hogsta hela dagen så gick mamma med Dandy och fixade honom.
På hogsta var det iaf väldigt lugnt! 3 hästar är ute på resande fot, så nedre delen av stallet ekar! Superskönt verkligen! Dessutom var Clara snäll och gav mig sovmorgon till halv 9! Underbart ju :D
Vid typ två åkte Clara och emma med Helge och Qui till Täby (tror jag) för hon skulle träna (tror jag, ännu mer.. :P). emma ska nämligen rida på clinicen för Patrik Kittel i Täby imorgon, så hon frågade om jag ville åka med. Men tyvärr så jobbar jag mellan 8 och 12 i stallet (v-by) så det gick inte. Jättetråkigt verkligen, hade vart superkul!

Efter Hogsta åkte jag direkt upp till V-by stallet eftersom vi skulle träna och käka middag tillsammans. red på fina lilla Silverhingsten, även kallad Stålmusen! Han skötte sig riktigt bra faktiskt!
red med gramanen idag också, och dessutom testade vi att värma honom i galopp och låta honom springa av sig lite energi! Han är ju ett litet krutpaket den lilla hästen!
några gånger fick vi till ganska bra fattningar också! Han har lite svårt för själva fattningen eftersom han måste tänka vilket bakben han ska använda först.. (smart grabb det där..:P), så fattningarna blir lite studsiga och ibland kommer det en liten bakut spark också! Men idag fick vi till några fattningar som var riktigt bra!

Men han är så rolig att rida på den lilla hästen! Och med rätt träning kommer han nog kunna bli fin. Han är så häftig att se på, och rör sig ganska maffigt för att vara så liten och ha så korta ben. Synd bara att han ska se ut som en säl när han blir lång, stark och framtung.. Haha nä men han är gullig lilla Stålmusen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0