6/12 2010

Igår kväll var jag lite smått trött om man säger så.. Men det brukar bli så om man jobbar varje helg och går i skolan i veckorna.. Men det är överskattat att ta det lugnt, vila kan man göra i graven!
Iaf så somnade jag i soffan vid 9 igår kväll och vaknade inte fören vid 5 imorse. Då gick jag upp och la mig i sängen och sov till 10. Kan säga att 13 timmars sömn definitivt var välbehövligt, även om jag fortfarande är stört trött!

Åkte upp till stallet vid 3 och red på det lilla Dampet.
Han var helt okej idag, inte riktigt lika framåt som igår men ändå helt okej. Av tidigare erfarenheter (ja, vi har ju traglat med den här tråkiga igångsättningen ett par gånger nu) så vet vi ju att han behöver ett par dagar på sig för att verkligen komma igång igen!
Joggade ju bara lite idag också, trav med lite övergångar.

Innan jag red så hade jag ställ en hink med torr betfor utanför Dandy eftersom jag ändå var på loftet (betforen står uppe på loftet), och det är ju onödigt att gå flera gånger, eller?! Men jag glömde att fylla hinken med vatten innan jag gick in i ridhuset med honom. När jag kom in igen så hade jag 10 minuter på mig innan vi skulle ha träning med barnen inför julshowen, så jag hann inte fylla hinken med vatten då.
När jag kom tillbaka in i stallet igen strax efter 17 så kom Lollo och frågade om jag hade haft något speciellt i Dandys gröna hink. Då hade Dandy alltså lyckats ta sig loss och käkat 4 dl torr betfor.. Smart grabb det där! Som om inte det vore nog så hade han ställt sig och rotat i en papperskorg i närheten av hans plats.. Ibland är han lite för hungig för sitt eget bästa!

Men jag jobbade på kvällen så jag kunde hålla lite koll på honom så att han inte fick kolik, vilket han heller inte fick!

Imorgon ska han joggas lite också, sen får jag börja rida som vanligt på onsdag!


Bilden är från i somras :)


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Provade att rida utan sporrar idag, bara för att du skrev om det i ett superbra inlägg för ett tag sedan! Det gick ju allatiders, superbra tips som jag tänker använda mig av! :D



Tur att jag hinner läsa din blogg iaf, min har ju typ gott i ide eller nåt! :O

2010-12-06 @ 23:39:00
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kan inte du visa bilder på din favoritutrustning (när den är på Dandy) både träns, schabrak, benskydd och täcken?

Vad är det som gör att du gillar just dessa?

2010-12-07 @ 12:58:16
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Sööt! =)

2010-12-07 @ 16:11:34
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

SV; Jaa :D okej, jag förstår precis. invecklat ska det alltid vara runt dessa djur.. ;D

2010-12-07 @ 22:13:13
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0