28/7 2010 träning för Annie

Hann aldrig uppdatera något igår. Sprang runt hemma och letade och fixade med grejer hela kvällen.
Vi var iaf ute och skrittade igår. skulle skritta slingan som tar ungefär 1 timme för dandy att skritta. När vi skrittat i ca 45 minuter så möter vi två älgar som står mitt på vägen. Så det var bara vända och skritta 45 minuter istället. men Dandy mådde nog bara bra av att få röra lite extra på sig :)

Idag var det träning för annie som stog på schemat! Emma skulle åka med två hästar till skåne så då passade det alldeles utmärkt att träna för annie! Har ju inte ridit för henne på ett tag nu, och såhär dagen innan vi åker så känndes det bra att just hon skulle hjälpa mig eftersom hon känner oss så väl!
Dandy känndes iaf pigg och alert redan från början. Dock är det mest snabba steg istället för stora, men hellre det än att han släpar fötterna i marken! Men när han kommi igång lite så känndes han superfin verkligen! Framförallt känndes galoppen väldigt bra!
Han blir dock lite sur ibland och drar ut tungan och går emot, men nu vet jag hur jag ska gör för att komma ur det läget!
Annie och Emma är ju otroligt lika och har iprincip samma syn på saker och ting i ridningen så det är väldigt skönt och enkelt!

Skrittade av Dampet och sen fick han sig ett bad! Behöver jag säga att det behövdes..? Haha en riktig liten skitgris var han!

Imorgon ska jag jobba 7.30-9.30. Sen ska Dandy fixas och promeneras och sakerna ska packas. Sen, senast halv 12, rullar bil och trailer ner mot Vetlanda och New Forest SM! Ska bli så himla roligt och jag är verkligen supertaggad! Dandy känns kalas och rider jag bara noggrannt så tror jag nog inte att det ska gå dåligt iaf! :) det enda jag är nervös för är ifall det är vattenpölar på tävlingsbanan.. hehe.. :P :D

Kommer ha med mig det mobila bredbandet så det kommer uppdateringar här under helgen! :D



Bilder från senaste tävlingen, Vallentuna 2/5
Nästan 3 månader sen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0