26/5 2010

Åkte ju somsagt till landet igår efter att jag hade varit hos Dandy.
Dandy känndes lite trött igår, men det kan ju delvis bero på att det var väldigt varmt, trots att vi var där vid 9.
Idag kom vi dit vid halv 6 och vi möttes av en stor, fet lerboll! Jag misstänker att det har spöregnat i Stockholm och Dandy som verkar älska att rulla sig i leran hade förståss gjort det! Så vi ägnade vääääldigt lång tid att bara få bort leran, och när leran väl var borta så kunde man fortfarande inte tro att han är brun pga allt damm..
men tillslut såg han OKEJ ut så då gjorde vi iordning honom och så skrittade vi ut en sväng först. Dandy lekte hingst som aldrig förr! Han spännde varenda muskel i hela kroppen och trippade fram! Det gick fortare och fortare och tillslut nörjade han mer eller mindre gunga fram! Han tittade på precis allt han kunde se och såfort han såg en annan häst så stannade han och stirrade och sträckte verkligen på sig! Men vadå, han har ju faktiskt aldrig sett en annan häst förut ?! ;)
Sen red jag iaf på ridbanan en liten stund och oj vad pigg han var! Dock ville han hellre springa fort än lyssna på mig, men jag är glad sålänge han är pigg! :)
Ska rida lite imorgon också tror jag. Egentligen vill jag longera/tömköra honom imorgon eftersom jag har ridit så många dagar i sträck nu. Men eftersom John kommer på måndag så vill jag rida honom ändå imorgon. Jag vill att John ska se honom efter att han har ridits eftersom det är det jag vill att han ska hålla för, inte för longering och tömkörning, om ni fattar vad jag menar.
Jaja, vi får se vad John säger på måndag. Jag ska hur som helst jobba onsdag-måndag nästa vecka så då får Dandy nog vila lite eftersom jag inte kommer orka rida så mycket! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0