Sjöhagen Wear

Sjöhagen Wear ställer ju alltid ut under Stockholm Horse Show, iaf under alla de år jag har varit där. Tycker alltid det har varit väldigt rörigt där och de som arbetat har inte tagit sig tid att hjälpa kunderna. Fine, det är sjukt mycket folk och alla ska handla på samma ställen samtidigt så det klart att de inte har tid att hjälpa alla.
Nu har Sjöhagen Wear dock bytt ägare och håller numera till i Täby.

Idag var jag och mamma där under föreställningen, vilket gjorde att det såklart inte var lika mycket folk. Men vi blev så otroligt trevligt bemötta! Jag tror att det är hon som äger det nu som vi pratade med. Jag ville ju ha ett fleece/ylletäcke med hals, vilket dom inte har i sitt sortiment. Vi hittade tock ett ylletäcke utan hals som var stört snyggt som vi köpte. Men då sa hon att om vi kom in med täcket till butiken i Täby så skulle hon fixa så att deras sömmerska sydde en hals i samma färger och sedan fäste spännen på själva täcket! Totalt skulle det (förutom själva täcket) gå på 250 kr!
Sen hittade vi också ett riktigt fint ländtäcke i samma färger, men jag tycker ländtäcken är så jobbiga att spänna loss så jag frågade om samma täcke fanns fast som skrittäcke. Det gjorde det inte, men hon kunde beställa ett om jag vill ha det! 
Det är sånt där som gör att man kommer tillbaka till en butik! Riktigt god service och trevlig personal! 
Jag kommer definitivt fortsätta att handla av dem! Dessutom har vi ju våran klubbkollektion där!

 

sjöhagens logotyp


Kommentarer
Postat av: Elin

Gillas starkt!! ;D

2010-11-27 @ 00:20:41
URL: http://lyckopillerelin.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Hej!

Jag kollar idag när hon kommer vilken size hon behöver, jag har ett i stl 155 som jag kan jämföra med.

Jag återkommer!

Kram,

Jenny

2010-11-27 @ 07:35:49
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0