6/10 2010

Var i stallet imorse och red på den lilla djävulen. Inte Dandy då förståss, han må va jobbig ibland men någon djävul är han inte :)
Det gick iaf bra, han känndes mjukare än vanligt och det börjar bli så mycket mer ridbart än vad det var för en vecka sen när jag red honom för första gången.
Precis innan jag skulle åka till skolan så var jag bara in och hälsade på lilla Dandy (han skulle motineras på eftermiddagen). Då såg jag att hans ena bakben såg väldigt svullet ut. Så jag kände på det och annie kännde på det och konstaterade att det var rätt svullet. Fin fint... Men det är ju bra att allt kommer samtidigt iaf!

Kom tillbaka till stallet vid 4 och gick ut och gick med Dandy i 40 minuter. Tog in honom sen vid hagen vid 7 för att rykta och lite så där. Han såg lite låg ut och var väldigt gosig av sig.. Deth ör ju inte till vanligheterna något av de direkt.. Sen började han sparka mot magen och försökte tillomed lägga sig ner i stallgången. Då fick han gå in och hanla sig ner på en gång. Så när han ställde sig upp igen tog jag ut honom och började gå. Men så kom annie och sa att jag skulle släppa honom i paddocken och se till att han rörde på sog ordentligt. Sagt och gjort, vi gick ner till paddocken och Dandy ville helst inte springa första varvet. Sen hände det något och koliken släppte på en halv sekund och Dandy började skena runt som en galning! Så när han sprungit i typ 10 minuter så gick jag med honom en stund och sen fick han gå in igen och då verkade han frisk som en nötkärna!

Imorgon kommer iaf veterinären. Jag hinner antagligen till stallet innan dom tar Dandy (jag går bara i skolan till 9.30). Så då får vi se vad som händer. Känns ju bra iaf att svullnaden på benet, koliken och allt annat har kommit nu, och inte om en vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0