Slut på friden!

Japp japp, mitt livs sista sommarlov är över och imorgon börjar skolan.
Jag har ägnat dagen åt att åka typ hela blåa linjen för att hitta till Hallonbergen.. Åkte först åt fel håll och insåg det inte förens jag var allra längst ut på den linjen.. Då var det bara vända, åka till Västra skogen, byta tunnelbana och åka till Hallonbergen. Varför det blev just hallonbergen var för att man i Hallonbergens centrum (?) kan byta glaset på iphonen. Tog inte ens 20 minuter och kostade 700 spänn!
Och gällande min lilla felåkning så får jag väl ta till mitt försvar att det faktiskt var första gången någonsin som jag åkte blåa linjen! ;)

Åkte vidare in till stan sen innan jag åkte hemåt igen.
Vid 5 var jag och mamsen uppe i vby stallet för att mamma och Lisen skulle ha möte med några från Sjövillan. Sjövillan ska ju arrangera DM för ponny på vår anläggning, så de visades runt lite och fick lite allmän info. Sen var det dags för lite täckesfix.. Har en miljon täcken som jag lixom inte har kommit mig för att ta hem från vby, men nu när ponnytiden är slut på riktigt så måste jag börja göra mig av med alla prylar.. Så är edt någon som är på jakt efter ett täcke eller två i storlek 125-135 så är det bara höra av sig! Har även mängder med benskydd, grimmor, träns och boots i alla dess färger och former! Vill bli av med alla prylar, så det mesta säljs välditg billigt :)
[email protected] är adressen!


Kommentarer
Postat av: Katrine

Hoppas verkligen det går vägen med storhästen nu! Håller tummarna för dig! ;)



Dessutom tänkte jag höra om du inte har ett sånt där rambo(?) ländtäcke i tysklandsfärgerna? Om du är villig att sälja det förståss?Gör sig så jäkla bra på mörkbruna hästar! Hiihi!

2011-08-24 @ 22:44:47
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0