Dagens ridpass 7/12 2011

Jobbade ju på eftermiddagen idag och hade tänkt rida på morgonen, men jag orkade helt enkelt inte gå upp så tidigt. Så istället tog jag sovmorgon och var i stallet vid 11 och mockade innan jag började jobba. När stallet var klart vid 17 var det Roynis tur.
Började med att brodda honom och trodde han skulle vara livrädd för alla saker, men han var jättesnäll hehe ;)
Gjorde sen iordning honom och gick ner och red. I början var han ett riktigt as.. alltså verkligen..! Han gick verkligen och tröck mot vänsterskänkeln och bet sig fast i bettet. Då fick jag säga åt honom på skarpen! Gjorde massa halter och han skulle lyssna på minsta lilla hjälp framåt. Självklart så blev han ju arg på mig och tyckte jag var ett monster och försvarade sig med att börja backa och studsa på stället. Då blev piloten arg på riktigt..!
Han gav sig ganska snabbt efter det och blev riktigt fin!
Jag har upptäckt att jag förlitar mig väldigt mycket på gramanen (har den alltid på som en lite safetygrej men också för han är så himla stark vid uppvärmningen, så för att hjälpa oss båda är den alltid med.), så jag tog av den när han blev sådär fin och det gick alla tiders! Han känndes verkligen riktigt bra!

Imorgon skulle han egentligen vila, men eftersom han var så fin idag så vill jag gärna rida imorgon också och det passar väldigt bra eftersom han ska till equiterapeuten på fredag och får vila då istället :)

Tog faktiskt ett par bilder på min fina häst idag (med iphonen dock..) men den är spårlöst försvunnen här hemma så de kommer när jag hittar den hehe.. !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0