10/2 2011

Min plan för dagen var att åka till stallet vid 6 imorse, därefter åka hem och plugga lite innan jag åkte till skolan och sen åka tillbaka till stallet för att rykta Dampis och klä på honom inför natten innan jag åkte och red på vällingby.
Dock förstördes mina planer eftersom min föräldrar inte väckte mig imorse.. Jag vaknar inte av varken mobilen eller väckarklockan, så det funkar bättre om jag bli väckt. Men eftersom de inte hade väckt mig så vaknade jag av att Josephine ringde vid 8... Jag hade ju skrivit på tavlan att Dandy inte skulle gå ut på morgonen eftersom jag skulle komma då, och när jag kommer på morgonen så kommer jag alltid senast vid halv 8 och när jag inte kommit vid 8 så undrade Josephine vart jag var. A kan ju säga att jag fick lite smått panik när jag såg vad klockan var.. Men jag insåg att det skulle inte spela någon roll om jag åkte till stallet då för det skulle ändå vara massa folk i ridhuset så då skulle jag ändå inte kunna longera. Så jag sket i det och tog sovmorgon till 10!
Åkte till stallet sen på eftermiddagen och hoppades att det skulle vara tomt i ridhuset någon gång, men icke. Så vid 4 åkte jag hem och så får jag åka tillbaka ikväll och longera. Allt annat är ju fixat - mockning, vatten, Dandy är ryktad och har fått hovskägg, man och öron klippta :)

Dock innebar ju det att jag missade min ridning på vällingby.. :( Visste ju inte när mamma skulle komma hem och kunde skjutsa mig till Hogsta och bussarna går knappt så här dags osv, så allt vart så himla krångligt. Ska se om jag kan rida imorgon på eftermiddagen eftersom jag inte ridit på så himla länge nu (på torsdagar alltså).

Kan iaf skriva att Theototten var riktigt duktig igår! Dock hade jag så ont i magen att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till, men fantastiskt nog så kännde jag inte av det alls när jag väl red! Skrittpauser däremot var ingen höjdare om man säger så ;) Men han var iaf riktigt duktig! Vi har verkligen bara bråkat han och jag sista tiden, men nu gav vi båda med oss och försökte tillsammans istället. Så skönt när det bara släpper. Kan ju inte påstå att det var perfekt och att vi inte hade några problem, men det var sååå mycket bättre än vad det varit sista tiden! VI kunde tillomed både skritta och trava rakt innanför spåret utan att behöva rida på framåt (woohooo once in a lifetime!!!!)! Och galoppfattningarna var riktigt riktigt bra! Jag tänkte verkligen på det där med att sitta rakt. Vet inte om jag har skrivit om det, men förra veckan red vi utan stigbyglar och jag kände verkligen hur fruktansvärt snett jag satt och hur mycket jag hängde över till höger! Inte konstigt att en häst som är så känslig för sätet blir krokig som en banan då! ;)

Men han kan iaf vara fin, min fina lilla Theotott <3



Bilderna är ifrån "fälttävlans"-dressyren i somras, därav den snygga nummerlappen på hjälmen :D


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

vilken snygging!! :D



SV; jaa, gud vad bra dom är! :D så skönt att höra klart och tydligt på en gång!

2011-02-10 @ 20:16:49
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0