14/2 2011

Alla hjärtans dag spenderades, inte helt oväntat, i stallet!
Tränade för Emma idag, och i början undrade jag om dressyr verkligen var det rätta för oss! Dandy var inte sammarbetsvillig öht och jag red som en jävla kratta! Haha herregud, har nog aldrig sett värre ut! När Dandy inte ens böjer på nacken (vilket han vanligtvis gör av att man kortar tygeln! Skilj på att böja på nacken och gå på tygeln), DÅ är det illa!
Dock var han stört pigg, så det var ju posetivt! Dock höll han på att dra iväg en gång, men jag lyckades få stopp på honom innan han började bocka! Me då fick Emma se att "den snälla lilla ponnyn" visst kunde vara lite busig! Hon har ju inte trott på mig när jag sagt att han kan vara sån ibland haha!
När jag hade värmt upp och pausat lite så började vi med galoppen, och han vart faktiskt ganska fin! Galoppen var mycket bättre till höger än till vänster (brukar vara tvärt om!), så någonting måste det ju varit som gjorde att han hade det svårare till höger som nu är åtgärdat!
Jobbade lite med traven också och den blev riktigt bra! Han gick av sig själv och fick en rund och fin form utan att bli sådär snabb i takten! Duktig liten ponny!!
Riktigt nöjd med slutet av lektionen faktiskt! Han jobbade väldigt bra, och det var bra att vi kunde få ett så bra slut efter en sån katastrof start!
"När du började rida tänkte jag bara oj oj.. Och du ska tävla i helgen?! Men det blev ju riktigt bra tillslut!"
Haha, behöver jag säga att jag tänkte ungefär likadant? :P

Imorgon kommer Annie ut och hjälper mig lite! Känns så himla bra att få hjälp av henne också ibland, eftersom hon känner oss så väl! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0