Svar;


Jag kommer fortsätta rida Musse den här terminen ut. Båda mina lektioner är ju betalade för den här terminen, så v-by blir inte av med mig helt och hållet ännu :)
Annie kommer jag fortsätta träna för även med Dandy! Hon kommer att hjälpa oss så mycket som möjligt och min förhoppnig är att vi ska försöka få till det så att hon kan komma (eller vi åka till v-by) 1 gång varje vecka :) Annie känner ju oss så väl, så det känns så skönt att träna lite för henne också! :)


Precis, det är ju jut det där med att ta hänsyn till lektioner som har blivit det jobbiga. Det har gjort att jag har varit tvungen att åka till stallet direkt efter skolan för att hinna rida innan lektionerna har börjat. Även om jag fortfarande föredrar att ta stallet på vägen hem så är det skönt att ha alternativet att åka dit senare, ifall man vill göra något annat efter skolan t.ex.


Jag går sam/media på St. Eriks ja :) Det är ett specialutformat samhällsprogram med inriktning på media. Bl.a. så har vi fått ta bort vissa sam-ämnen, som geografi och moderna språk, och istället lagt till vissa media ämnen. Jag trivs ganska bra på skolan, bortsett från att den är sjukt stor (1700 elever) och att vi går på samma våning som naturarna.. -.- :P
Mediautbilning innebär mediautbildning ;) Nej men sam/media innebär att man läser alla kurser som är obligatoriska för högskolan, men inriktar oss på media. Bl.a. så läser vi textkommunikation (journalistik typ), mediaproduktion (praktiskt media, som att göra radio, film, fota m.m) och mediakunskap (massmedia).
Tycker det här är en rätt bra linje om man är mediaintresserad eftersom det är högskoleförberedande samtidigt som man får syssla med något man tycker är kul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0