14/1 2010

Äntligen lite tid över...!
Åkte till stallet direkt efter skolan idag, så var alltså där vid halv 2.
Mockade och fixade allt i stallet och började sen göra iordning lilla Dampet. När jag väl var inne i ridhuset var klockan redan halv 4! Så går det om man är långsam!
Dampisen var lite seg idag, men nu är han ändå fin när han är seg. Fast det som är lite kul är att det jag tycker är segt nu är det som var "riktigt bra bjudning" förut! Emma kommenterade dock lite och sa att han såg väldigt fin ut.
Han gjorde några galoppfattningar till höger som var helt outstanding! Jättefina var dom verkligen! Han har lite svårt att hålla ihop sig (och jag lite svårt att hålla ihop honom!) i fattningarna. Han blir lång och fattar bara framåt. Men idag kunde jag hålla ihop honom och få fattningarna mycket mer uppåt-framåt!
Red i ca 30 minuter.
Därefter gick jag upp och gjorde iordning honom, och plötsligt var klockan 20 i 6! Hur kunde tiden gå så fort?! men det är väl så när man slipper stressa med allting! det är ju främst det som är fördelen här, att jag slipper ha en tid att passa i ridhuset! På v-by måste jag vara klar i ridhuset senast 17 de flesta dagar, måndag och fredag är det ännu tidigare! Så det är nog det som är det bästa med att stå på Hogsta!

Imorgon ska jag jobba 8 - ca 12, och sen ska jag rida lektion kl 13. förhoppningsvis är det inte så många hästar i ridhuset, för då kan jag rida program! Det är verkligen det vi behöver träna på nu - att fortsätta på samma spår, även i programmen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0