15/1 2011

Jobbade 8-12.30 på Hogsta idag. Vid 13 skulle jag rida lektion. Dampisen var lite snorig när jag gjorde iordning honom, men hade ingen feber. Så jag gick ner med honom iaf och tänkte att jag kunde rida lite lugnt iaf.
Värmde upp och han var lite seg i början, men känndes ändå inte trött. Efter en liten stund blev han ganska fin.
Emma kom och tittade lite på honom och sa att vi kunde jobba en liten stund och sen kunde vi se om det blivit värre eller sämre. Så jag red en liten stund i galopp, men när vi kollade några minuter senare så snorade han ännu mer. Så vi beslutade att han skulle få ta det lite lugn ett par dagar. För sålänge han inte har någon feber så dör han inte av att joggas lite. För ställer jag av honom helt i 5 dagar så blir han som TVÅ kylskåp!
Så han ska joggas lite lugnt imorgon och på måndag, sen ska han skrittas tisdag och onsdag och så får vi se om det är bättre på torsdag!

Vi hade ju lite problem med det här i höstas också. Han blev snorig men hade ingen feber, så en gång när John var ute så frågade vi honom om det, men han sa bara att sålänge han inte har feber så är det ingen fara utan bara rida på som vanligt. Det var dessutom precis när det hade blivit sådär kallt i höstas, så John trodde att det kunde bero på det. Och nu har det ju varit lite varmare ett par dagar och sen blivit sådär blixtkallt igen! Så förhoppingsvis är det bara det som är problemet! :)


är inte hästen halt eller stallet har ringorm, då är det klart att pållis blir förkyld lixom.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0