20/1 2010

Var som sagt i stallet innan skolan och red.
Hade långsporrarna på mig eftersom Dandy inte gått ordentligt på någon vecka. I början var han ett litet svin och ville inte ta högerskänkeln, men efter ens tund blev det bra.
Fick till en riktigt bra trav stundtals, dock fixar varken han eller jag att bibehålla den utan att någon skriker på oss. Jag slutar rida och glassar bara runt och Dandy jobbar ju inte av sig själv om man säger så ;)
I galoppen blev han väldigt fin efter ett tag, så vi testade att rida 6 serpentinbågar över medellinjen (så som det är i något av FEI-programmen). Det gick riktigt bra, bortsett från det enkla bytet på mitten. Men det var inte det jag oroade mig över, utan det var snarare den förvända galoppen! Men det var inga problem! Man märker att Dandy har gjort det där förr om man säger så ;)

På slutet så testade jag att ta av mig sporrarna, och det gick ju alla tiders! Han sprang på riktigt bra och fick en väldigt jämn och fin bjudning!
Egentligen är jag rätt emot att man rider med sporrar om man inte kan rida utan dom! Snacka om att jag säger emot mig själv där, men jag vill verkligen kunna rida min fina häst utan sporrar. Dessvärre har han för mycket egen vilja och jag för lite vilja för att det ska gå varje dag .. ;) Det är inte alltid lätt att ha en ponny! :)

nej men jag är riktigt nöjd med min fina ponny idag! Ska rida imorgon också och sen hoppas jag att jag kan rida lektion både lördag och söndag! We will see ;)


En av de första bilderna som togs på oss.. det har hänt lite sen dess om man säger så :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0