31/1 2011

Dampis känndes mycket bättre idag! Emma kollade på honom men kunde inte se något, bortsett från att han var lite bromsig men det kan ju bero på andra saker också ;). Det är ju det som är det svåraste, att det inte syns utan bara känns. Men ja, även om det fortfarande känndes idag så var det bättre iaf!
men jag red bara lite lugnt idag. Han ska få gå lite lugnt imorgon också, och då kommer även annie ut och tittar på honom. På onsdag får han skritta, på torsdag gå lugnt och på fredag kommer John.
Så ja, det blir nog bra det här. Även om dandy känndes bättre idag så känns det lika bra att kolla honom nu innan det hinner bryta ut ordentligt!
Och Emma trodde att det isf skulle bero på att han dels har gått på nytt underlag i en månad nu men också att han har tränats rätt hårt på det nya underlaget. Dessutom har vi ju inte kunnat rida ut eftersom det varit så halt sista tiden. Halkan är väl inga stora problem egentligen, men blir Dandy pigg på det där hala underlaget så kan det ju bara sluta dåligt lixom ;) Så ja, jag har helt enkelt inte vågat rida ut!

Nä men så nu får ni hålla en tumme för att John kanske inte ens behöver behandla på fredag, utan bara "rundsmörja" lite! :)

Har hänt lite andra spännande saker idag, som ni snart kommer att märka... :)


Dampis idag:
Schabrak: vitt Mia´s med svart och guld kant
Ländtäcke: tysklands-täcket från Rambo Newmarket
Fleecetäcke: blått med vit och grön kant
Lindor: Svart köpta på Börjes för 45 kr :D Ett par av mina favoriter helt klart!!
Boots: Vita showmaster (har köpt ett par nya svarta nu, men självklart så glömde jag dom hemma)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0