Dag 1 - Presentera dig och din häst

Ja, som ni vet så heter jag Karro (Karolina) Grape. Jag är 17 år (blir 18 i år) och går andra året på St. Eriks gymnasium med inriktning Sam/Media. Jag har ridit sedan jag var 6 år och alltid på samma ställe - Vällingby ridcenter! När jag var 12 år fick jag min första ponny och slutade rida på ridskolan. Men något år senare började jag igen, fast på stor häst. Så nu rider jag både ponny och stor häst vilket jag tycker är väldigt bra! Att rida stor häst är väldigt lärorikt när man fortfarande rider ponny :)

Min ponny heter ju Säbys Dandy och är 15 år (blir 16 i år). Han är New Forest e. Säbys Dixie u. Säbys Flicka. Innan jag köpte honom hade han startat upp till nationell FEI och hade ett SM-kval 2008. Vi köpte honom i september 2009 efter att vi sålt Joy. Dandy var min drömhäst och när jag såg honom i ridhuset första gången så visste jag direkt att det var honom jag ville ha! Och så blev det!
Vi har ju dock haft väldigt mycket otur med diverse skador under hela 2010. Men det känns som att vi är påväg tillbaka nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0