10/6 2011

Red lektion på Fridis för Emma idag alltså.
Friday skötte sig faktiskt väldigt bra! Jag har ju ägnat de senaste dagarna åt att rida ut, jogga och låta henne vila, så tränat har vi inte gjort sen sist vi tränade för emma (i måndags). Då visar det ju extra tydligt att Frida verkligen mår bra av att få komma ut i skogen och bara ha kul! Dock kan man ju träna samtisigt som man har kul.. hon älskar ju att galoppera i skogen, så därför gör vi en liten utmaning av det hela och galopperar "så långt hon orkar". Då blir det ju konditionsträning samtidigt som Frida har galet roligt!

Iaf så gick träningspasset överlag väldigt bra. Jag börjar hitta fler och fler knappar och Frida börjar acceptera mig ltie mer. Hon är fortfarande rätt stel i sidorna och orkar inte riktigt bära sig själv, men med rätt arbete blir nog det här bra tillslut! :)
Nästa helg ska vi ju tävla, La:1 och la:p1, så vi red igenom lite delar ur de programmen. Skänkelvikningarn blev bra när jag fick igenom ställningen, och skolorna gör hon riktigt bra men jag måste få igenom lite mer ställning där på en gång! Nu går hon halva linjen innan jag kommer på att jag ska ställa.. Hoppsan!
Nej men jag är jättenöjd med passet, eftersom det vart så himla stor skillnad från i måndags! Hon var mycket jämnare idag, både i handen och i bjudningen, och mot slutet var hon inte alls så hängig i handen som hon brukar vara!
Så nu tränar vi på, roar oss i skogen och håller tummarna för att det här blir toppen!
Hon är iaf väldigt söt, och verkligen världens snällaste!! :)

På kvällen så skulle Clara, Josephine och Emma åka och käka pizza, så istället för att skynda mig hem och duscha och dra vidare mot Rålis där resten av min klass var, så hängde jag på dem till Il Postino och käkade pizza! trevlans!

Imorgon är första riktiga sommarlovsdagen! Jag tänkte fira den med att rida lite dressyr på Fridis och sen ska jag hem till Annelie och Hannah med resten av "SPD"och käka middag!
Ska även vinka av min fina lilla ponny Joy som flyttar imorgon! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0