9/6 2011

Var i stallet imorse och tog en timmes promenad med Frida. Frida är lite snabbare än vad Dandy är, så vi hann faktiskt gå hela vägen runt Ensta på 50 minuter! För dandy tog det oftast lite mer än en timme... ;)
Fridis var iaf lika snäll som vanligt, hon lunkar snällt på och gör inte så mycket väsen av sig.

Nu på kvällen har jag jobbat i v-by stallet och sen red jag lektion på Peppe (Pepino H). Var väl lite skeptisk innan, men det gick helt klart över förväntan! I början var han lite jobbig, gick emot skänkeln och var jobbig i munnen, men mot slutet blev han faktiskt ganska fin! Jag har ju inte såmycket att jämföra med eftersom det var en sisodär 2 år sedan jag red på honom senast, och hur det gick då minns jag förståss inte ;) Nej men när jag väl hittade honom lite så blev han ganska trevlig att rida! Han släppte järngreppet han tagit om bettet och började spänna av. Så i det stora hela så är jag nöjd! Det är en väldigt fin häst igentligen, men för det första så är han ett riktigt as sometimes, och för det andra så har han antagligen något fel på bakbenen. Hans bakben försvårar det väldigt mycket för honom, men att lalla runt på lite enklare lektioner där det inte ställs så mycket krav funkar alldeles utmärkt!
Galoppen däremot var lite för svår. Hans galopp är verkligen GIANT! Och eftersom han lätt blir lång i kroppen och faller isär så blir det lite för svårt för mig att rida ihop.

Imorgon är min allra sista dag i tvåan på gymnasiet. Sen påbörjar jag mitt allra sista sommarlov! Känns lite tragiskt faktiskt! Man känner sig ju plötsligt nästan gammal! ;)
Men trots att det är skolavslutning (och allt vad det innebär!) så ska Fridisen ridas!


Stella och Peppe för sisodär ett år sedan! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0