Mördardag!

Vilken jäkla mördardag det här blev!
Cyklade ju fram och tillbaka till stallet, alltså totalt 3 mil. Tränade Frida ett pass som var längre än vanligt, totalt kanske vi red en timme inklusive uppvärmning. Sen tog vi ju en promenad efter duschen på sisodär 20-25 minuter någonting.
Nu på kvällen var jag och mami ute på en liten promenad.. 1 timme och en kvart var vi ute och då gick vi i ett väldigt friskt tempo!
behöver jag ens säga att jag är helt slut?!

Tur att lilla Fridis bara ska få springa i skogen imorgon, något dressyrpass hade jag aldrig orkat med! hade ju varit skönast om hon skulle vila, men det passar inte riktigt in inför helgen ;)
Dessutom ska jag ta mig i kragen och gå upp och köpa den där jäkla hjälmen imorgon. Min snuskiga sammetshjälm blir bara snuskigare och snuskigare för varje dag, så imorgon MÅSTE jag verkligen fixa den nya hjälmen!
Dessutom måste ett nytt tävlingsschabrak införskaffas eftersom mitt börjar bli så nopprigt.. Vet dock inte vad jag ska ha för något.. I-landsproblem!

nej, för en gångs skull ska jag gå och lägga mig i tid. Planen är att CYKLA till stallet vid halv 10 imorgon... Vi får väl se hur det går ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0