Dags att släppa bomben?!

Det är nämligen så här att jag ska ha Annelie och Hannas ponny Frida (Fredag) på foder över sommaren! Så det är det jag har sysslat med sista veckan som har varit mitt lilla "heliga uppdrag".
Det var i lördags när vi var påväg hem från Karlstad som jag pratade med Annelie i telefon och så kom vi fram till att jag eventuellt skulle få låna Frida till allsvenskanfinalen nästa helg, och det hela slutade med att vi kom fram till att jag skulle ha henne över sommren!
Detta har absolut inget att göra med att Stella (som har haft henne nu under våren) inte rider henne bra! Stella är väldigt duktig och har gjort ett otroligt jobb med Frida, och Fridis är verkligen superfin när Stella rider henne. Utan anledningen är att Frida ska säljas, och för att kunna säljas så måste hon ju ha lite tävlingsresultat. Och eftersom Stella är för gammal för att tävla ponny, så fick jag alltså den här chansen!

Frida är en ponny som kan allt, men hon är inte lätt! När hon blir fin så blir hon riktigt fin, men det är ingen ponny man kan dra ihop lixom! Nej, här handlar det verkligen om att lära sig rida! Kan säga att jag kommer iaf inte behöva köpa mig något gymkort den här sommaren, för sån träningsvärk som jag haft i magen den här veckan jag har ridit Frida har jag aldrig haft förut! ;)

Jag ser iaf fram emot att få rida och tävla Frida under sommaren, och på så sätt får jag ta vara på min allra sista ponnysommar, även om jag fortfarande håller tummarna för att min alldeles egna stora häst också ska dansa in i stallet under tiden!
Frida har också nu fått en egen kategori här på bloggen där alla hennes träningar osv kommer att dokumenteras! :)


Frida och Ginny (som ägde henne innan Annelie och Hannah köpte henne)


Kommentarer
Postat av: Veronica

Men ååååååh det är ju frida! =D vad roligt! :D är allt bra med henne ??=)



Hoppas det går bra för er!

2011-05-27 @ 09:37:52
URL: http://veronicaogilaa.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Vad roligt! :D VAd har hon gjort innan? :D



Såg att du ska sälja Dandy, skittråkigt, men helt rätt beslut.. :)



Kram och ha det bra!

2011-05-29 @ 23:30:51
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0