Det ska vara roligt att rida!

När jag fortfarande hade ponnyerna (låter som att det är en evighet sen, men det är ju inte ens ett halvår sedan Frida åkte..) så kunde jag ibland känna att det inte var jätteroligt att rida. Det var svårt och jag visste inte hur jag skulle reda ut problemen själv. När jag red lektion gick det oftast bra, och då undrade jag varför jag ens tvivlade på om det här var min grej! Missförstå mig inte, jag tror de flesta av er har fattat att jag verkligen älskade både Dandy och Frida! De var mina allra finaste vänner och jag vet inte vad jag hade gjort utan dem! Men det var så svårt, och jag hade så svårt att hitta motivationen varje dag.

Efter allt som hände i somras, både sånt ni vet och sånt ni inte vet, så ändrade jag hela min livsinställning.
Idag tänker jag att varje dag är en ny utmaning och jag har gett mig fan på att klara av det! När jag bara ger utmaningen lite tid så lyckas jag i 9 av 10 fall lösa problemen, även själv. Plöstligt är det extremt roligt att rida varje dag! När jag lämnar ridhuset längtar jag redan till nästa dags ridpass! Det är verkligen så himla roligt!
Det är precis den här känslan jag hela tiden vill uppnå - att det är kul! Är det inte roligt att rida så ska man kanske inte utsätta varken sig själv eller hästen för något som bara skapar irritation och osämja?!


Mannen i mitt liv - hästen som gör att jag går upp varje morgon och åker till skolan för att sen få avsluta dagen i stallet!


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Gud vad kul, såhär vill jag också känna. Jag känner mig såå himla seg just nu. I och med att Vendela ska säljas så har vi inga mål att uppnå längre, tränar inte för någon osv. Motiviationen är inte på topp med andra ord..!

2011-11-08 @ 10:15:17
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0