När tiden blir lite knapp..

Ibland räcker tiden helt enkelt inte till. Imorse var jag i skolan vid 8.30 - hade lektioner till 14.40 - åkte direkt till stallet - var hemma igen vid 19.30 - snabb middag - ut och springa - hemma igen vid 21.30.
Bloggen blir satt lite åt sidan för tillfället, även om jag inte har så mycket i skolan så är det så mycket annat jag måste hinna med varje dag. Jag har en timmes resväg enkel väg hemifrån till skolan, 45 minuter enkel väg från skolan till stallet och en timme från stallet hem om jag åker kommunalt (20-25 minuter om jag får skjuts). Alltså sitter jag på bussen/tunnelbanan närmre två timmar varje dag. Utöver skolan och stallet så vill jag ju hinna med att träna också, och då får jag räkna med en timme. Eftersom jag oftast är hemma från stallet vid 19.30 så blir det rätt sena och långa dagar. Ni kanske förstår att tiden inte alltid räcker till?! Jag får vara glad att jag går i en väldigt slapp skola och knappt har något plugg!

Idag har jag iaf ridit Roynisen i ridhuset. Det var väldigt rörigt och Roynis känndes inte alls på topp. Jag red dock på lite intensivare än vad jag gjort sista tiden, eftersom benet faktikst blev märkbart bättre igår efter att jag hade ridit på ordentligt. Tillslut spännde han av och släppte efter, men vi kom lixom aldrig till något riktigt bra arbete. Men varken häst eller ryttare kan vara på topp jämt, alla har vi våra dåliga dagar!

Imorgon ska jag till stallet på förmiddagen och rida ut om vädret är okej. Nu kommer vi ju till den där årstiden då vädret får styra och ställa alldeles för mycket. Vissa är ju duktiga och rider ut även om regnet vräker ner, men inte jag! Dessutom tror jag inte riktigt att hästarna uppskattar det heller.. Dampis var ju extrem när det gällde regn.. En gång stannade han i stalldörren påväg ut i hagen för att han kännde att det regnade.. ;)

Nu väntar sängen på mig! Är så himla trött hela tiden så det börjar bli dags att prioritera sovandet lite mer nu! Känns iaf skönt att jag är ledig från skolan tisdag, onsdag och fredag den här veckan, då får jag tid att ta igen mig lite!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0