Shit bananas!!

Imore började jag och mami med att ta en powerwalk på lite mer än en timme. Totalt tror jag att sträckan är mellan 8,5 och 9 km. Hade även ett par hantalar på ett kilo styck med oss som vi turades om att gå med. Det blev faktiskt mycket jobbigare! Dock var ju mamma inte lika snabb som jag höhö, så jag fick gå lite långsammare än vanligt ;)
Åkte ju till stallet sen och red på Roynisen.
När jag kom hem så drog jag på mig joggingskorna och sprang 5 km. Skojar inte att jag aldrig har haft en sån energi förut när jag har sprungit! Jag brukar bli trött när jag är vid Åkermyntan, alltså typ 10 minuter hemifrån.. Men idag hade jag ett mycket högre tempo än vanligt och blev inte ens trött! Spurtade dessutom upp för sista backen innan jag var hemma igen.
Är väl ganska nöjd med dagens träning ;) Imorgon vet jag inte om jag hinner med någon vanlig träning, men eftersom jag jobbar och alla hästar har vilodag så lär det ju bli ett par promenader ändå! Dock vet jag inte riktigt hur det ska gå.. Roynis ställde sig nämligen på min fot det sista han gjorde.. Den gör lite väl ont nu och jag kan inte röra på tårna utn att det gör stört ont..! Jaja, jag överlever! :)


Emme och Helge får stå för bilden!


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Oj, det var värst! :D



SV: Haha, det är stirrandet jag inte vant mig vid! Katrineholm är så litet att jag alltid ser någon jag känner, och det är pinsamt faktikt. Kan inte förklara varför :O

2011-11-22 @ 10:00:34
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0