Vintern är välkommen!

För första gången någonsin längtar jag efter vintern (påminn mig om att jag faktiskt har skrivit det här en vecka efter att snön har kommit och jag har tröttnat på vinterjackor och kyla..)!
Jag hatar egentligen allt som har med vintern att göra - stora och tjocka vinterjckor, hästrana måste klippas och ha en miljon tjock täcken, det är halt och man kan inte längre springa till bussen. Vad är det då som gör att jag faktiskt längtar till vintern?
Jag är så otroligt motiverad till att träna träna träna med min fina häst! De tävlingsstarter vi har gjort nu i höst (och kommer att göra innan året är slut) är endast för att jag ska lära mig hur han beter sig på banan så att vi har ett litet hum om vad vi behöver träna på inför vårens tävlingssäsong. Det är verkligen så roligt att rida just nu och jag är verkligen taggad! Jag har en helt underbar häst som kommer kunna lära mig så mycket - jag ska bara komma på hur han fungerar.

Planen för vintern är att vi ska åka iväg på så många programridningar som möjligt. Bl.a. ska vi åka till Fia på Lejondal och träna program. Jag red ju för Fia på Vällingby hela förra året och min mamma rider fortfarande för henne. Så vi har redan checkat läget och det var helt okej att komma! Fia är ju domare också, så det är verkligen perfekt att kunna få lite tips och råd hur en domare ser på saker och ting. Sen har jag också tänkt kolla om jag kan få komma till vällingby med Roynis någon gång i vinter för att träna på att åka bort liksom. Jag måste ju helt enkelt lär mig att rida honom på bortaplan också, lära mig att hantera honom när han blir sådär makalöst pigg och taggad!

Såhär motiverad har jag nog aldrig varit inför en vinter!!
Hur ser ni på den kommande vintern? Bara en hemsk och omotiverande årstid eller en möjlighet att kunna träna massvis inför kommande säsong?!


Kommentarer
Postat av: Anna

Pja, man kan ju träna mycket om man har ett ridhus att rida i, annars är det lite svårare ;)

2011-11-09 @ 20:51:56
Postat av: Jenny

Jag måste säga att jag på ett sätt längtar men samtidigt så njuter jag av att vår paddock för tillfället är supertrevlig att rida i...

Ser verkligen inte fram emot att den ska bli isbana igen...

2011-11-12 @ 20:31:32
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0