29/10 2011

Idag min kära vänner har jag kört lilla bilen hela vägen både till och från stallet! 4 rondeller enkel väg (och då tog vi ändå genvägen så jag slapp brommaplansrondellen..)! Kungligt bra!! :D
Jobbade 10-17 och tog hand om Roynisen under dagen. Han fick vila idag så vi tog en promenad. Egentligen hade jag tänkt låta honom vila imorgon, men eftersom jag jobbade idag och är ledig imorgon så vart det ju lättare att han ilade idag och får gå imorgon! Han var iaf helt galet pigg, så jag vet inte riktigt om jag vill veta hur pigg han kommer vara imorgon..

Skyndade mig hem efter jobbet för att hinna träna innan jag skulle möta upp mina kära vänner Fritte och Erkan i Vällingby. Vi käkade middag och drog oss sedan mot bästa Carro för some serious lördagsmys! Lika trevligt som vanligt! Fritte och Erkan ville åka hem vid 12, och eftersom jag inte ville gå till bussen själv så fick jag snällt följa med dom då. Dock hade jag missuppfattat när min buss skulle gå, så jag satt ute i ödsliga Hässelby alldeles ensam miss i nassen! Forever alone. Haha!

Imorgon har jag absolut ingenting planerat, förutom att jag ska åka och rida Royne mitt på dagen. Ska nog åka till Sthlm ridsport också för att byta sadelgjorde vi köpte häromdagen eftersom den var för kort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0