Dagens ridpass 26/10 2011

Dressyr stod på dagens schema! Jag avskyr att rida dressyr på onsdagar, för det är alltid så himla mycket folk när jag kommer ner till ridhuset.. Det är i princip alltid två lektioner samtidigt + typ 5-6 andra som rider... Inte jätteroligt! Men oftast är det bara onsdagar det brukar vara så kaosigt, så man får vara glad för det!
Roynis skötte sig iaf helt okej. Han blev dock lite tråck i traven, så som han blev för någon vecka sedan. Han blir lixom bromsig och går nästan över i passage, men istället för att stanna idag så ville han fatta galopp. Vi tog oss ur det relativt fort och kunde fortsätta träningen. Vi jobbade inte med något speciellt, utan fokus låg bara på att han skulle ge efter och bli ordentligt lösgjord vilket han tillslut blev och då avslutade jag.
Allt som allt så är jag nöjd med honom, man kan ju inte förvänta sig allt för mycket efter vilodag och uteritt så att säga :)

Imorgon ska han också få gå i ridhuset. Vanligtvis brukar han ju vila på torsdagar, men eftersom han vilade i måndags så blir det lite dumt om han vilar imorgon också. Istället får han en vilodag i helgen :)
Nu väntar lite träning för Grapes del framför Greys!


En liten sneakpeak av bilderna från helgen.. Dom kommer inom en snar framtid! Pråmiss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0