Dagens ridpass 27/10 2011

Den här dagen började hos Monster-Mats (kiropraktorn..) för en liten behandling. Min kropp hade svarat väldigt bra på behandlingen förra veckan och jag var fortfarande helt rak i bäckenet! Han knäckte loss lite i ryggen och sen var det klart. Det är verkligen en befrielse när det väl är gjort, kroppen känns så himla mjuk och rörlig efteråt haha! Faktiskt så har jag verkligen kännt att jag sitter mycket rakare nu än vad jag gjorde innan, även om jag fortfarande

Eftersom jag var hos kiropraktorn imorse så kunde jag ju inte ta stallet på morgonen, men det gjorde egentligen inget eftersom Roynis ändå skulle ridas. Så jag fick åka ut efter skolan och var där vid strax efter 17. Men eftersom jag är så himla långsam och tycker bättre om att prata än att skynda mig så var jg inte nere i ridhuset fören en timme senare.. ;)
Dock var jag helt sjukt otaggad på att rida, och framförallt var jag så sinnesjukt trött! Men hästen ska åtminstone joggas iaf, så det var bara hoppa upp och göra det bästa av situationen.
I början var han inte så rolig, precis som vanligt alltså. Men efter ett tag så blev han faktiskt fin! Släppte efter och blev riktigt mjuk. Han kunde dock ha arbetat i en något lägre form, men när ryttaren inte är på topp kan man inte förvänta sig att hästen ska vara det! Jag är ändå väldigt nöjd med honom idag, för han stressade inte upp sig även fast det var typ 10 hästar i ridhuset!
Mami var även med mig i stallet idag och hjälpte till så att det skulle gå lite fortare. Annars gör jag ju allting själv varje dag, så de dagar jag faktiskt slipper mocka är få men väldigt uppskattade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0