dålig uppdatering.se

Fredag och lördag har verkligen gått i ett!
I fredags kom jag hem tidigt från skolan, tränade, åkte till aba ridsport och sen till stallet. Efter stallet var jag ju hos fritte och pellen och kom väl hem vid midnatt. Igår pluggade jag på morgonen, åkte till stallet och sen vidare till fritte igen ;)

Det är faktiskt första gången sen i torsdags som jag tar upp datorn nu!
Ridningen har iaf gått bra! I fredags red jag lektion och vi hade lite problem med formen, vilket berodde på att han vilade i torsdags. Men efter lite jobb med 10 meters volter i trav så blev det mycket bättre. bjudningen fanns if där redan från börjn och han var inte alls sådär seg och stoppg som han kan bli. Han stannade två gånger, men det är ju en klar förbättring mot tidigare ;)
Vi avslutade med att träna lite slutor på långsidorna. Han lägger sig gärna på väggen och tar inte min ytterskänkel. Så då fick jag rida skänkelnvikning undan ytterskänkeln tills han tog den och tillslut så fick vi även till slutorna.

Igår var han väldigt spänd i början, vilket antagligen berodde på att det var helt sjukt mycket folk i ridhuset. Jag har ju nästan lltid turen att iprincip vara ensam i ridhuset, så det var ju förvisso bra att få träna på kaos! När han väl slappnat av blev han ganska fin och han stoppade faktiskt inte en enda gång!

Nu ska jag alldeles snart åka ut till stallet. Får hoppas att pärlan tänker sköta sig ordentligt idag :)

Idag har min häst varit snäll! Inte stannat och backat eller hoppat på stället en endaste gång! Bådar gott inför framtiden! ;)
gullisen igår efter ett rdentligt bad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0