En vanlig lördag?!

Började dagen med att åka ut till stallet och rida Roynis.
När allt var avklarat där åkte vi upp till vby stallet för att mamma skulle fixa något, men det slutade med att jag blev kvar där uppe hela kvällen (bortsett från en kort paus för att åka hem och duscha och byta om). Det var ett event för Becker Network där uppe och vi var med och hjälpte till. Fick i uppdrag att agera hästskötare åt Archie(?) - hästen som Annie red i hennes och Jennies lilla kadrilj. Sprang även en stund med lilla Frallis som fick gå med på ridningen för de vuxna. Min gulliga lilla pluttis, oj vad jag saknar henne!
När alla ridit färdigt roade vi oss med ansiktsmålning (inte på oss själva dock.. ;) ) innan det var dags att plocka undan i ridhuset och sen ge sig av hemåt.
Jag åkte hem till Frida och Pellen för att spendera kvällen där med lite Greys Anatomy! Har fått låna den allra första säsongen av en kompis, så vi ägnade vår lördagskväll åt det eftersom både jag och Frida ska jobba imorgon.

Det var väldigt roligt att träffa alla härliga vällingbymänniskor igen! De flesta har jag ju inte träffat sen i början av spetember! Jag saknar faktiskt de flesta väldigt mycket.

Imorgon ska jag jobba, rida, plugga och träna, så jag kan ju inte klaga på at jag inte har något att göra iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0