Lilla blå..

Den här dagen har verkligen gått i ett. Var ju i stallet vid halv 7 imorse och tog hand om pållis, för att sen vid nio dra mig mot skolan för en galet lång dag. Fick ett litet adhd-anfall på min fotolärare och fick sluta en timme tidigare.
Åkte hem och tränade en kortis för att sen ta med mamsen och den lilla blåa bilen och övningsköra upp till vällingby stallet. Har inte varit där på en månad, så jag måste erkänna att det känndes lite konstig.. Men det var roligt att träffa alla fina människor igen! Och för att inte tala om alla fina hästarna! Oj vad jag saknar dom!
Mest pussar fick fina lilla Frida som kom hem till Vällingby igen idag! Lilla gullisen, saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig men för en gångs skull blev det bättre än väntat!
Mamma fick köra första halvan hem sen och så körde jag från coop eftersom jag inte vågar köra i rondellen haha ;) Hann med att träna ett kort pass till nu på kvällen också.

Imorgon väntar en väldigt kort och onödig skoldag (en fjuttig liten lektion.. ovärt!) och sen ska jag såklart till stallet. Roynis ska gå dressyr och sen ska han badas. Han är helt galet skitig nu, så det är verkligen dags för ett bad! Senare på kvällen kommer Fritte och kanske Carro (?) hit och kollar på idol och har det trevligt! Awesome!

<p>Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Ibland blir det bättre och ibland sämre. För första gången gick det åt rätt håll! Min fina Fridis är hemma på vällingby igen &lt;3</p>
Min fina lilla Frallis <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0