Mot bättre effekt!

Jag är ju väldigt sne i kroppen, har alltid varit och kommer väl alltid att vara. När jag står normalt så "tippar" jag lite åt vänster, antagligen för att jag är sne i bäckenet. Det påverkar ju självklart hästen rätt mycket.
Min gamla sadel som Roynis hade nu innan den nya var extremt nedsutten till höger eftersom jag iprincip bara sitter på högersidan av sadeln. Jag har ju även ridit i den sadeln på Jack, Kim och Musse och alla de har fått tryckmärken på höger sida av sadeln..

Nu när jag har en ny och fin sadel som faktiskt är helt rak så har jag gett mig fan på att jag också ska lära mig att sitta rakt! På tisdag ska jag gå till kiropraktorn och rätta till min snea kropp. Även Roynis ska få sig ett besök av kiropraktorn, men det väntar vi med en månad ungefär.

Jag vill ju göra allt för att det här ska bli så bra som möjligt, och om det innebär att jag får en nära-döden-upplevelse hos knotknackaren så får jag väl göra det. För i slutändan så tror jag att det är värt det! Jag vill kunna rida och ge min häst bästa möjliga förutsättningar att prestera bra, och då måste ju även jag se till att min kropp kan prestera!

Säbys Dandy <3 foto: Frida/Rebecka


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Vad kostar det att gå till en kiropraktor själv? Finns fler som kan behöva rakas upp..! ;)

2011-10-17 @ 00:31:20
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0