12/9 2011

Vem kom på idén med att köpa stor häst? Vem kom på att vi skulle ha stora hästar med stor gång öht?
Vad lätt det skulle vara om man alltid fick sitta och harva runt på en liten ponny som inte rörde sig alls! Jag kommer helt klart ha träningsvärk i magen imorgon..!

Red lektion på Roynis för Emma idag. Han är verkligen en pärla och jag kommer verkligen kunna lära mig så himla mycket av honom!
I början red jag utan gramanen, men vi satte på den sen för att han blev så stark och jag inte riktigt orkade rida ihop honom. Han är ju fortfarande ganska stor och svår för mig, men vi kämpar på! Gramanen blir ju ett väldigt bra hjälpmedel för oss, för han kommer igenom kroppen, blir lösgjord och går faktiskt inte bara och hänger i gramanen! Tack gud för att denna underbara uppfinning finns!
Men tillslut så känndes han riktigt bra! Travade bra och blev riktigt känslig för hjälperna. Han är ju lite lat (vem är inte det..?!) och gör ingenting gratis, men när han väl kommer igång så blir det verkligen turbo i honom!

Vi kom iaf fram till att Emma ska hjälpa mig att rida honom lite så att vi kan hålla igång det han redan kan samtidigt som jag får tid på mig att lära mig! Det är ju dumt att sumpa alla hans kunskaper för att jag ska lära mig rida ;) Dessutom ska vi passa in kandaret.. dags att börja träna på att öht rida på kandar haha!
Emma skvallrade också att Ylva (en ny tjej som jobbar) är hoppryttare, så hon har gått med på att hoppa lille R någon gång! Jag är ju inte stallets modigaste, men får jag bara se hur han uppför sig så ska jag nog också våga mig på att skutta lite hinder (läs bommar..) ibland!

Imorgon står iaf hard work work hela dagen på schemat! Dock blir det sovmorgon och jag börjar först halv 9! Vad Roynis ska ägna sig åt har jag inte riktigt bestäm än.. Den som lever får se ;)

Tyvärr har jag inga snygga bilder på min snygga häst att bjuda på, så istället får jag bjuda er på en bild på snygga lilla Dampis!


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Så perfekt när man kan få hjälp av sin tränare! Karin rider Qarlos på heltid just nu och ska starta honom på lördag, sen så ska jag ta över alltmer. Då vet jag att han har en bra start och Karin kan fortsätta hjälpa mig från både marken och även sitta upp någon gång då och då! :)



SV; Ja jag förstår, jag var supernojig med skydd ett tag. Jag respekterar allas åsikt, bara för att jag tycker det verkar bökigt så behöver det inte vara det för alla! :) Snyggt är det ju verkligen iaf :D

2011-09-13 @ 09:30:20
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0