13/9 2011

Dagen till ära har vi gjort vår premiärtur i skog och mark!
Det blåste storm och regnade emellanåt, men det hindrade inte mig och Maria från att rida ut. Royne skötte sig bra även om han var lite spänd ibland. Dock tyckte han det var mindre kul när matte höll tillbaka lite för mycket i galoppen så att han kom efter Raggan.. Då blev det lite bocksprång! Eller egentligen var det nog mer studs på stället, men eftersom han är så stor så känns det ju så mycket mer haha! Men när jag väl släppte fram honom och lät honom galoppera på ordentligt så var han jättesnäll och tyckte det var superkul!

Annars så har jag ju jobbat hela dagen, och den här dagen har verkligen gått så himla segt! vet inte varför, men det känndes som att klockan var nio när jag skulle åka hem strax innan sju!

Imorgon har jag en väldigt kort skoldag. Vi har nämligen friluftsdag typ, så min klass ska bara prommenera från H-by strand till Bromma.. Kult Kult..! Sen ska Roynis få gå lite dressyr på eftermiddagen.

Och tyvärr så har jag fortfarande inte en endaste ny bild på min fina stjärna, och jag har lovar Fritte att inte lägga upp någon av de gamla.. :D
Så nä, det blev visst ingen bild idag! Skyll på Frida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0