26/9 2011

nu börjar jag känna mig som en människa igen!
Den här helgen har verkligen gått i ett. Vi började i lördags ute på Lyckås och kom därifrån med bl.a. ett ländtäcke och nattskydd. Åkte sen vidare mot sadelmagasinet men kom därifrån tomhänta av olika anledningar.
Därefter direkt mot Hogsta för att jobba från 13. När allt var klart i stallet runt 18.30 red jag lektion på Royne för Emma. Planen var att inte rida honom så svettig så att vi skulle slippa bli kvar halva natten, men det sprack rätt fort.. ;) Dock fick han sova i ett fleecetäcke, annars hade jag aldrig kommit hem. Var iaf hemma strax efter 21.
Igår började jag jobba 06. Dagen var lugn eftersom vi bara hade två hästar som skulle ledas då övriga skulle tävla. Roynis hann jag rida mitt på dagen och sen tog Michan (som åkte med mamma ut för att hälsa på honom) hand om honom. Vi åkte ju iväg med Helge vid 15.30 till Solna och var väl tillbaka i stallet igen runt 19. Då var det bara vänta in att helge skulle torka, göra klart det sista i stallet och det sista med Royne. Så jag var väl hemma vid 21 igår också. 15 timmar i stallet är ingenting man kör varje dag!
behöver jag ens säga att jag var lite väl trött imorse!?
<p>Helgis var stjärna och vann st geroge idag! Vladi var också ganska duktig och kom fyra!Efter en 15 timmars arbetesdag är det dags att börja plugga inför morgondagens prov.. Det är överskattat att komma förberedd.. ;)</p>
Helge the superstar på prisutdelning

Royne gick ju iaf lektion idag också. Red på kandaret igen och Roynis var väldigt duktig. Kom igång mycket fortare än vad vi brukar göra, antagligen för att jag nu vet hur jag ska göra för att få igång honom. Han bytte bara galopp när han inte skulle en gång och bråkade bara en gång! Framsteg ;)
Vi provade att rida igenom ett program också eftersom vi var ensamma i ridhuset, vilket gick mucho bra. Det vi framförallt måste träna på är travökningar.. Royne kan ju inte direkt öka som Helge gör och Grape har liiite svårt att sitta i sadeln..! Sen behöver vi träna på övergångar från galopp till trav - där blir det antingen galopp på stället eller skritt.. men det kommer det också. Men vi ska fortsätta att mest rida på träns för att hålla honom loss på det.

Imorgon är jag faktiskt helt ledig, både från skola och jobb! Ska verkligen bli sååå skönt att ha en helt ledig dag. Roynis tänkte jag ta och rida ut en sväng på om vädret tillåter.

<p>Pärlan!</p>
Roynis i sitt kandar :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Snyggt!!

2011-09-27 @ 09:30:15
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Jorunn

Var är det du jobbar? Är relativt ny läsare så har inte hängt med så länge :)

2011-09-27 @ 10:18:05
URL: http://jorunnlavonius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur kan det ens vara tillåtet att jobba så många timmar?! Snacka om att du är utnyttjad!!

2011-09-27 @ 19:07:52
Postat av: Fredrika Källström

Snygging i kandaret måste jag säga!! :D

2011-09-28 @ 00:10:35
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0