Dag 6 - Alla hästar i stallet

Har presenterat alla hästarna för ca ett år sedan, men det har ju försvunnit några och kommit till lika många! Så jag får väl göra en ny presentation.

Candy Man
f. 1998 e. Calido. Störst i stallet med sina 176 cm. En väldigt snäll häst som ägs och rids av Emma. Han har tidgare startat 1.40 hoppning och med Emma gått Grand Prix dressyr. Har dock inte tävlat så mycket sista åren pga diverse olika anledningar.


Fanelia
f. 2002 e. Fürst Heinrich. Stallets prinsessa hela klart! Startade sin tävlingskarriär på riktigt i våras och blandade då sina resultat mellan att vinna MsvC på 74% och att bli utesluten. Gick i somras MsvB på nästan 69%. En riktigt fin häst som verkligen kan dansa fram! Hon ägs och rids av Emma.


Feodora
f. 1999 e. Federweisser. Kallas till vardags för Fiffi och rids av sin ägare Charlotte och även av Emma. Vet inte hur mycket hon är tävlad, men Clara startade MsvC på henne under hemmatävlingarna i september och de placerade sig på en sjundeplats på 65%.


Laudiamo
f. 2005 e. Laurentino. Laban är Josephines häst som hon köpte i vintras. När han kom såg han ut som en liten fölunge, men har musklat på sig och blivit snygg. Josephine och Laban har inlett sin tävlingskarriär tillsammans, men tyvärr har Laban lite mycket egna åsikter ibland! ;)
Kan tyvärr inte hitta någon bild på lille Laban..

Lulu
f. 2001 e. Londonderry. Lulu ägs och rids av sin ägare Ami. Vet egentligen inte så mycket om denna lilla häst. Hon är iaf startad åtminstone upp till MsvB.


Midt-West Casino
f. 2004 e. De Niro. Helge är nog stallets superstar. Han gick 6-års finalen på Flyinge förra året (ska gå 7-års iår) men fick tyvärr inte så bra poäng i finalen. Har i år placeringar upp till St Georg med Emma, som även äger honom.


Ragazza
f. 2003 e. Ragazzo. Raggan är Marias lilla häst. De har tillsammans startat upp till MsvB, och har iår nog vunnit eller placerat sig i alla starter i MsvC.


Royal
f. 2001 e. Steinbeck. Ni vet nog det mesta om Roynis redan.. Men något ni nog inte vet är att han är ett riktigt pain in the ass i stallet.. Han ska alltid synas, höras och vara med. Får han inte den uppmärksamhet han vill ha så kastar han ner alla täcken på golvet och ägnar sig gärna åt att skita i vattenkoppen, krubban och vattenhinken!


Vladimir
f. 2002 e. Krack C. Vladi är Elisabeths häst, men just nu är det mest Emma som rider honom. Det är en riktigt läcker häst men som tidigare har haft nerverna utanpå. Eller egentligen är han inte så nervös av sig, utan mer livrädd! Nu har han coolat ner sig riktigt ordentligt, och i år har Emma och Vladi placerat sig i alla starter utom en och blev tredjeplacerade i sin MsvA debut.


Qui
f. 2003 e. Quite Easy. Även Qui är Elisabeths häst, men här är det mest Elisabeth själv som rider och tävlar och de har startat MsvB tillsammans. Emma har startat Qui i MsvA i år på 65%. Qui är världens snällaste lilla häst, även om det finns mycket motor. Hon är alltid pigg och vaken utan att någonsin bli dum!

Kommentarer
Postat av: Cappelli

Komplitetar med info.

Lulu är tävlad upp tom int 1 tror jag :)

Anna hebdys utbildade hästen åt ami. Red Falsterbo som 6 eller 7 åring.

2011-09-17 @ 22:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0