Två tummar upp!

Måste verkligen ge två tummar upp till Hööks! Vad har hänt där egentligen?!
För det första så har de fått en en del riktigt snygga grejer sista året, och för det andra så har en del utrustning riktigt bra kvalité i jämförelse till priset!
Nu när Royal skulle komma så handlade vi en del basgrejer på Hööks, såsom ett innetäcke, fleecetäcke, benskydd osv. Benskydden är av märket Equi Guard och de är faktiskt riktigt hållbara! Nu har ju inte R haft sina särskilt länge, men Dandy hade ett par, som Frida sen fick överta, som höll riktigt bra.

I täckesväg köptes ett fleecetäcke med halvhals och utan gjordar. Tror det kostade 200 kr och det var faktiskt riktigt snyggt! Roynis fick faktiskt inviga det idag. Det var i storlek 145 och blev lite kort, men fortfarande användbart!



Det andra var alltså ett innetäcke somär lagom varmt att ha nu. Det är ju inte mer än 10 grader på nätterna nu, så stallen blir rätt kalla. Måste erkänna att jag faktiskt tycker det här täcket var riktigt läckert, och för 400 kr!
Man får ju vad man betalar för, men jag måste säga att Hööks verkligen har shapeat upp sig ordentligt!



Vi har även beställt ett till fleecetäcke med hel hals från Hööks, men det har inte hunnit komma än. Även mitt kandar är köpt där, och enligt andra som har ett likadant så är de också riktigt bra och hållbara med tanke på att de kostar 800 kr!

Kommentarer
Postat av: Lamia - Hästblogg

Fint med så svart häst! Verkligen kolsvart

2011-09-07 @ 20:28:50
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0