Man kunde ha det sämre!

Under denna helgen har jag insett hur bra jag faktiskt har det, jag är omgiven av så många duktiga människor som alltid är villiga att ställa upp och hjälpa till!

* Jag har en fantastisk hemmatränare i Emma som hjälper mig väldigt mycket. Även om jag har ridit för andra tränare också sista tiden, så är det trots allt den kontinuerliga träningen jag får hemma som är allra viktigast!

* Att ha en så duktig "extratränare" som Nina är guld värt. Trots att jag tränat väldigt lite för henne så är hon otroligt engagerad och villig att hjälpa till!

* Bara själva grejen att Smitharna erbjuder mig att komma och rida i Vällingbys ridhus för att få träna på bortaplan är fantastiskt! Att Annie dessutom fortfarande fungerar som ett "bollplank" när jag behöver hjälp och att Jennie, trots att hon aldrig sett mig och Royne förut, inte ens verkade tveka på att hjälpa mig i helgen är amazing!

* Att ha möjligheten att åka till Fia och träna program är även det otroligt förmånligt. Det är synd att vi inte har fått till det tidigare, men nu ska här tränas ordentligt!

Som sagt, jag är omgiven av flertalet fantastiskt duktiga hästmänniskor som jag inte skulle klara mig utan! Man kunde verkligen ha det sämre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0