Onsdagsnöje

Ha haft en mycket intressant skoldag idag.. Vi var 4 st på första lektionen, 5 på andra och 6 st på tredje lektionen. lärarna tycker ju det är lite onödigt att hålla föreläsningar för så få elever, så vi har väl i princip bara kollat på film idag! Bra uppladdning inför påsklovet.

Vanligtvis brukar jag åka till stallet direkt efter skolan på onsdagar och komma hem ganska tidigt, men idag skulle jag åka förbi körskolan och kolla upp en grej på vägen. Dock upptäckte jag när jag var i skolan att jag inte hade pappret med mig.. Så det var ju bara att åka hem för att hämta pappret. Väl hemma bestämde jag mig för att plugga under eftermiddagen och åka till stallet ikväll istället.
Sagt och gjort - jag har spenderat hela eftermiddagen med näsan i naturkunskapsboken.. Imorgon väntar kemiprov och som vanligt är jag ju ute i så fantastiskt god tid! Men det ska nog gå bra :)

Ska åka till stallet om cirkus en halvtimme. Royne ska få gå et pass i ridhuset idag också. Han känndes riktigt mju koch trevlig att rida igår, så det ska bli roligt att rida idag också!

Påskhelgen är som vanligt fullproppad! På fredag är det ponnytävling på v-by, lördag jobbar jag heldag, söndag och måndag hästtävling på vby. Ska dock bli väldigt kul att se alla fina hästarna på måndag :)

Nu ska jag fortsätta med pluggandet och så återkommer jag kanske imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0