Snöstorm och fina Roynis!

Den här dagen började på sämsta tänkbara sätt - snöstorm!
Men är man hästtjej så är man, då spelar det ingen roll om det är stårlande sol eller snöstorm - hästarna ska få mat, ut i hagen och skötas ändå!

Utsikten från mitt fönster kl 05.30..

Jag var helt dyngsur när jag hade släppt ut hästarna på morgonen, och min lilla pärla fick stanna inne till kl 10. Tror faktiskt inte att han heller uppskattade vädret särskilt mycket, vilket han också visade när det väl var dags att gå ut.. Han stannade i stallgången när han kom till dörren och ville absout inte lämna stallet.. Han är väldigt tydlig med vad han tycker och känner iaf!

Mot eftermiddagen blev vädret bättre och dagens roligaste stod Elin för när hon kommer ner i ridhuset med hästen sadlad men har glömt sadelgjorden! Så kan man också göra.. Det är inte rätt, men man kan! ;)
Vid halv 5 var jag och Maria helt klara med stallet så då red vi våra hästar. Jag red lektion för Emma för första gngen på typ 3 veckor. Royne var riktigt fin och gjorde allt jag bad honom om utan minsta lilla protest! Härliga häst!
Fick ett bra tryck i honom i traven också, och han gjorde riktigt fina skolor. Dock har jag lite svårt att sitta på honom nu när han har ändrat sitt rörelsemönster så pass mycket, men det kna jag tåla med tanke på att det är åt det bättre hållet! ;)
Åkte från stallet vid 19, då hade jag alltså varit där i 13 timmar.. Det är inte alltid en dans på rosor att ha häst, men det är det värt.

Imorgon ska vi åka med pärlan till Lejondal och träna för Nina! Ska bli superroligt nu när han är så fin! Jag ska ju till Lejondal och tävla på torsdag, så då tänkte jag att det passade väldigt bra att åka och träna för Nina där så att han har fått se ridhuset. Dessutom har han ju varit så himla busig de få gånger vi har varit iväg iår, så det är nog bra för honom att komma ut lite mer innan tävlingen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0