Vilodagar

Royne har ju fåt vila de tre senaste dagarna efter veterinärbesöket. Både igår och idag har mamma fått promenera med honom eftersom jag knappt har kunnat gå.. Lyckades ju typ överanstränga någon sena i knävecket häromdagen och har inte kunnat gå som en normal människa sedan dess. Idag är det dock mycket bättre, så jag räknar med att vara "frisk" till imorgon ;)

Efter stallet åkte jag och mamma till v-by stallet för att städa. Det är ju tävlingar där nästa helg så anläggningen ska vara tipptopp tills dess! Jag rider ju inte för klubben längre, men jag hängde där ändå för att träffa lite människor! Jag hade ändå inget bättre för mig, så då kunde jag lika gärna åka dit.

Nu har vi precis anmält till två tävlingar i maj, och precis som vanligt så packar hela systemet ihop när så många anmälningar öppnar samtidigt.. Men jag kom iaf med på båda! Helt galet att systemet brakar ihop varje helg för att alla ska in och hetsanmäla till tävlingar.. Nu blir det ju verkligen så att man anmälar till alla tävlingar som finns, eftersom chansen att man kommer med om man anmäler en vecka senare är minimal. Det gäller även mig. Är anmäld till 3 tävlingar som jag med största sannoikhet inte kommer åka på, men i väntan på att jag bestämmer mig så får anmälan stå kvar.


Emma och fina Helge får stå för bilden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0