2012: Januari

Med bara några dagar kvar till jul och lite mer en än vecka kvar tills vi firar in det nya året, så tänkte jag dra en liten resumé av det gågna året både i bild och text. Det kommer komma upp en månad per dag i kommande 12 dagar. 
 
Januari "firades" in hos min vän Carro, eller ja, jag sov i hennes soffa och hon väckte mig vid tolvslaget..!
I början av månaden åkte jag med min fina häst till Vällingby för att träna för Nina för första gången. Royboy skötte sig bra och vi fick mycket beröm av Nina. 
 
Januari bjöd även på 2011 års Ryttargala. Jag var där med hela det gamla gänget från Vällingby. En riktigt trevlig kväll som slutade alldeles för sent.!
 
Royne och jag fortsatte träna på och jag började sista terminen på gymnasiet. Hade ett ganska okej schema, även om jag klagade över de 5 timmar naturkunskap jag hade varje vecka med Stendöd. 
 
I mitten av månaden kom Silvana och kollade Royne för första gången. Han hade då ont i ryggen och det visade sig att sadeln vi hade köpt bara några månader tidigare låg katastrofalt dåligt.. 
Roy ordinerades en veckas longering, så det blev tidiga morgnar eller sena kvällar den veckan och vi fick även nytta av våra snygga rosa reflexer!
 
I slutet av månaden var vi och tränade för Nina igen på Vällingby, och hon tyckte det hade hänt väldigt mycket på bara de veckorna!
 
I övrigt böjd inte denna trista månad på så mycket mer. Vi fortsatte våra sadelproblem, provade varenda sadel i stallet men hade ändå inget bra att rida i. Tillslut bokade vi en tid hos Sharpman för sadelprovning. 
Jag tränade på inför Kortvasan som jag skulle åka i slutet av februari (mitt projektarbete). 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0