Den viktiga skritten

Red Roynisen imorse i ridhuset. Han känndes mycket bättre jämfört med början igår. 
Under förra veckan skrittade jag mest, och travade bara några varv åt varje håll. Dock innebar inte det bara skritt på lång tygel, utan jag föröskte att jobba så mycket som möjligt i skritten. När jag sedan började trava var allt mycket enklare. 
Jag måste bli bättre på att ta vara på den där fantastiska, men otroligt tråkiga,gångarten skritt. Tycker bara det är svårt och jobbigt, framförallt att hitta en ärlig bjudning. I trav kan man fuska sig till den ärliga bjudningen lite lättare än i just skritten. 
 
Maria red Laban idag också. Imorgon ska Emma kika lite på Royne och det blir väl som en väldigt kort lektion. Han är ju inte så värst igång, men lite hjälp är aldrig fel. Laban ska antingen longeras i snön på utebanan eller ridas ut,beror lite på vad jag hinner innan det blir mörkt. hanbehöver ju få se annat än ridhusets fyra väggar minst en träningsdag i veckan (när han vilar är han ju alltid ute på promenad i skogen). Vissa veckor har det helt enkelt inte gått att rida ut, både pga underlaget men också för att jag har jobbat långa dagar och det hr hunnit bli mörkt innan jag har kunnat rida. Jag gillar inte att rida ut i mörker, vare sig det är på min stabila, svarta traktor eller på vilddjuret Queen. Mröker är inte min grej! 
 


Kommentarer
Postat av: My

Älskar dina inlägg, var får du din inspiration ifrån?
http://www.nattstad.se/mykrave

2012-12-12 @ 18:44:29
URL: http://www.nattstad.se/mykrave

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0